Sök på 08construct.se

08 Construct
08 Construct
Sök

Trapprenovering av trätrappa med Stepkit i Vaxholm

Om man har en trätrappa i exempelvis furu, som man kanske har tröttnat på kan tanken på trapprenovering kännas smått överväldigande. Ska man riva och bygga om hela trappan eller slipa ner och måla om den? Vi löste detta snyggt och enkelt när vi renoverade en furutrappa i Vaxholm.

Ägaren till det här huset ville bli av med sin gamla furutrappa utan att för den delen behöva byta ut hela trappan. Vi förklarade att det inte skulle vara nödvändigt. Det finns ett flertal andra tekniker man kan använda för trapprenovering än att byta ut den helt. Vi la snabbt märket till att det låg ett vackert mörkbetsat trägolv i övriga huset och beslutade oss för att lägga ett så kallat Stepkit på trappan. Vi la ett Stepkit i ek som vi sedan betsade i samma färg som golvet i huset.

trapprenovering stepkit

Smidigt att renovera trappa med Stepkit

Stepkit är en tids- och kostnadseffektiv kvalitetsprodukt som man använder vid trapprenovering. Man klär helt enkelt in de gamla trappstegen med ett lager av ek eller något av de andra tillgängliga träslagen som finns tillgängliga för Stepkit. Att använda denna produkt vid trapprenovering är ett betydligt billigare alternativ än att byta ut hela trappan. Plus att man egentligen slipper allt arbete man tidigare förknippat med trapprenovering – som att slipa trappstegen eller bygga om trappan helt.

renovering-trappa
Trapprenovering av trätrappa med Stepkit i Vaxholm

Läs mer här
altanbyggel-08-construct
Altan av lärk i Täby

Läs mer här
Altan med pool & trädäck i Täby

Läs mer här
koksrenovering-ostermalm
Köksrenovering på Östermalm i Stockholm

Läs mer här

Sök på 08construct.se