Sök på 08construct.se

08 Construct
08 Construct
Sök

Måla plåttak på Åland

Vi har målat ett plåttak på ett hus i Åland. Vi fick måla taket som skydd från rost, väder och vind. Plåttak låter kanske vid en första tanke som ett mycket hållbart material. Det stämmer förstås till stor del. Ett yttertak i plåt är förstås hållbart och väderbeständigt, men det är ju trots allt fortfarande metallplåt och metall korroderar och rostar förr eller senare. Vi rekommenderar den som har plåttak att med jämna mellanrum måla sitt plåttak i rostskyddsfärg och takfärg för att hålla det ifrån att förstöras med tiden och vädrets oundvikliga slitage.

Måla plåttak i Åland

Att tänka på när man äger ett plåttak

Har du just köpt din fastighet kan det vara bra att både fråga den tidigare ägaren om när plåttaket senast målades och för din egen skull även göra en ispektion av taket. När man arbetar med tak är säkerhet allra viktigast. Om du inte vet hur du säkrar dig själv när du är uppe på taket är det viktigt att du rådfrågar någon som kan eller överlåter jobbet till oss.

Vi såg till att taket var rent och torrt innan vi inledde arbetet med rostskyddsfärgen. Vi använde en roller med långt skaft för att underlätta hela processen. Resultatet blev ett svart plåttak som klarar det åländska vädrets makter i ytterligare en tid framöver.

renovering-trappa
Trapprenovering av trätrappa med Stepkit i Vaxholm

Läs mer här
altanbyggel-08-construct
Altan av lärk i Täby

Läs mer här
Altan med pool & trädäck i Täby

Läs mer här
koksrenovering-ostermalm
Köksrenovering på Östermalm i Stockholm

Läs mer här

Sök på 08construct.se