Sök på 08construct.se

08 Construct
08 Construct
Sök

Altan med pool & trädäck i Täby

Vi har byggt en härlig altan i två nivåer som fungerar som trädäck till en pool – som knyter samman hus och pooldäck med en vacker trappa i trä. Resultatet blev strålande och huset fick nu ett fantastiskt pooldäck och altan att beundra utsikten ifrån.

En altan i två nivåer, en trappa och trädäck till pool som den man ser på bilden kräver noga planering, kunskap och sist men inte minst en massvis med material och en hel del byggteknik. Till denna altan gick det åt cirka en kilometer trätrall, några större betongplintar och tre meter långa stolpar i tryckimpregnerat trä. Trappan från den övre altanen ner till pooldäcket är fyra meter bred – vilket ger en inbjudande naturlig känsla från den ena nivån till den andra.

altan trädäck poolaltan pooldäck

Njutbart pooldäck som blandar lyx och funktion på altan

Poolen är placerad rakt framför trappan och huset vilket inbjuder till svalkande bad en fin sommardag. Vi byggde ut trädäcket invid poolens ena kortsida för att man ska kunna ha utrymme för umgänge, solstolar och kanske en grill med matplats. Storleken på hela altanen med pooldäck, blev till slut rymliga 80 kvm.

renovering-trappa
Trapprenovering av trätrappa med Stepkit i Vaxholm

Läs mer här
altanbyggel-08-construct
Altan av lärk i Täby

Läs mer här
Altan med pool & trädäck i Täby

Läs mer här
koksrenovering-ostermalm
Köksrenovering på Östermalm i Stockholm

Läs mer här

Sök på 08construct.se