Sök på 08construct.se

08 Construct
08 Construct
Sök

Hantverkare i Stockholm - vi erbjuder totalentrepenad vid byggnationer

08 Construct är ett byggföretag i Stockholm som både kan hjälpa dig med totalentreprenad och enskilda uppdrag. Vi har tillgång till hantverkare inom flera områden – exempelvis snickare, målare, plattsättare, elektriker, rörmokare och takläggare.

Våra hantverkare i Stockholm har över 20 års erfarenhet i byggbranschen och är pålitliga, noggranna, snabba och flexibla. Hantverkarna finns inom flera områden och är exempelvis snickare, målare, VVS-installatörer, plattsättare, elektriker, rörmokare och takläggare.

Vi är din tillförlitliga partner när du är i behov av hantverkare

Vi erbjuder totalentreprenad inom byggbranschen och sköter all kontakt med våra underentreprenörer – så du behöver bara ha en kontaktperson hos oss. Vi sätter stora krav på våra underentreprenörer och samarbetar givetvis bara med kvalitativa och pålitliga hantverkare. När du är i behov av hantverkare inom alla möjliga tänkbara områden kan du känna dig trygg med oss som samarbetspartner.

Vi har givetvis ett kvalitetstänk i allt vi gör och vi sätter alltid kundens framtid i första rummet. Vi fungerar gärna som en rådgivare och ger exempelvis förslag och tips om olika bygglösningar och lämpliga materialval och liknande. För oss är det alltid viktigt att ta till oss kundens önskemål och försöka lösa dessa på ett effektivt sätt. Vår affärsidé bygger på att vi i samarbete med kun­den utformar ramarna för hur bygget ska gå till.

Hantverkare med kunskap om besiktningskrav och ROT-avdrag

Vi har även bred kunskap och lång erfarenhet av besiktningar. Med andra ord vet vi vilka problem som kan finnas i din bostad eller fastighet. Vi har också koll på alla avdrag som du kan göra tack vare ROT-avdraget.

Kontakta oss idag så diskuterar vi dina bästa möjligheter när du vill anlita hantverkare i Stockholm!

renovering-trappa
Trapprenovering av trätrappa med Stepkit i Vaxholm

Läs mer här
altanbyggel-08-construct
Altan av lärk i Täby

Läs mer här
Altan med pool & trädäck i Täby

Läs mer här
koksrenovering-ostermalm
Köksrenovering på Östermalm i Stockholm

Läs mer här

Sök på 08construct.se